.

.

Делфи Хфп176 Механичка Пумпа За Гориво

Делфи Хфп176 Механичка Пумпа За Гориво

Оценка на стоката:

DEN 3.00
Достапност
Производот е достапен

Ригорозното тестирање на ОЕ гарантира дека пумпата може да издржи екстремни температури кои се движат од -32 Ц до 65 Ц Делфи внесува 80 години Наследство НА ОЕ во секоја пумпа Во Делфи, обезбедувајќи квалитет и опрема за секој дел Од Делфи. Делфи е глобален производител на ОЕ и сите пумпи за гориво се изградени според стандардите На Ое На Делфи. Секогаш се препорачува замена на филтерот за гориво и цедалката при замена на пумпа за гориво. Ое модули за гориво и закачалки/испраќачи, во кои е сместена електричната пумпа за гориво, обично работат 7-10 години пред дефект, во зависност од различни околности. Предвремените неуспеси можат да бидат предизвикани од : . Секогаш се препорачуваат заштитни очила и ракавици. Делфи, исто така, препорачува дигитален волтметар, манометар и дипломиран цилиндар. Секогаш треба да имате при рака апарат за гаснење пожар. Никогаш не пушете или работете во близина на нешто што може да предизвика искра или да запали гориво, како што се пилот светилки или светилки со блескаво светло. Работете во добро проветрено подрачје. Чувајте ги материјалите за чистење при рака и веднаш исчистете ги сите излевања. Секогаш ублажувајте го притисокот на горивото пред да ги отворите системите за гориво. Чувајте гориво во одобрен сад како кадифе за гас или конзерва за гас. Модулот За гориво Делфи е комплетно склопување, што значи дека сите потребни компоненти, како филтри и цедилки, се вклучени за полесна инсталација. Тоа е целосна поправка во кутија, поддржана од паметни дизајни и екстремно тестирање. Закачалката за пумпа за гориво делфи/склоповите на испраќачот се целосна поправка во кутија : со еден SKU, добивате OE пумпа, цевки и вентили за гориво и пареа, сензор за ниво на гориво, плус OE приклучоци за линии за гориво и пареа.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката