.

.

48 КАНАЛ УСБ Дигитален Влез/Излезен Модул

48 КАНАЛ УСБ Дигитален Влез/Излезен Модул

Оценка на стоката:

DEN 1180.80
Достапност
Производот е достапен

СО голема брзина USB 2 Компјутер/104 големина (3. Солиден индустриски комплет. Шест (6) 8-битни порти независно избираат за влезови или излези. Компатибилен со индустриски стандард јас/О лавици како Грејхил, Опто 22, Западни Резервни Контроли итн. Нашиот USB-ДИО-48 Е 48 Канален USB Дигитален Влез/Излезен Модул Карактеристики : - USB 2.0 уред СО Голема брзина, USB 3.1 компатибилен-48 линии на дигитални I/O - високо задржување ТИП Б USB конектор - високо задржување ТИП Б USB конектор - Шест (6) 8 - битни порти независно избрани за влезови или излези-сите I/O линии тампонирани со 32 ma извор, 64 MA SONK ТЕКОВНИ способности - i/o Тампони може Да Бидат Овозможени Или Три - Наведени Под Контрола На Програмата-драјвери и примерок апликација обезбедена - скокач што може да се ИЗБЕРЕ i/o се повлече до 5v за следење на контакт, се спушти на земја Или лебдечки - моќност За избор На СКОКАЧ Обезбедена преку usb КАБЕЛ или надворешно напојување за способности за струја со повисок извор - ресетирачки споени +5vdc излези на 50 - пински Конектор-стандарден 50 - пински идц-ТИП ОБВИТКАН конектори со клуч-Компјутер/104 Големина (3.)- Цврсто индустриско куќиште-Компатибилно Со индустриски стандардни решетки за јас/О како Грејхил, Опто 22, Контроли На Западните Резерви итн. - Labview VI драјвер-Сега Со фирмвер 2.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката