.

.

LAMPA 96976 LED Cross 24V - Шпанија

LAMPA 96976 LED Cross 24V - Шпанија

Оценка на стоката:

DEN 281.60
Достапност
Производот е достапен

Нова серија, 81 LED SMD Приклучете се со прекинувач и индикаторска светлина за поврзување со приклучок за запалка. Димензии 200x250 mm. Должина на кабелот 185 см. Прицврстување со вшмукување чаши. Нова серија, 81 LED SMD. Приклучете се со прекинувач и индикаторска светлина за поврзување со приклучок за запалка. Димензии 200x250 mm. Должина на кабелот 185 см. Прицврстување со вшмукување чаши. Овие производи се дизајнирани да ги задоволат сите потреби и да го направат производот траен со текот на времето. Производи со висок квалитет.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката