.

.

Мини Линеарен Електричен Погон, 12v Разноврсна 750n Микро Различни Контролни Професионални Линеарни Движења За Подигнување На Системот

Мини Линеарен Електричен Погон, 12v Разноврсна 750n Микро Различни Контролни Професионални Линеарни Движења За Подигнување На

Оценка на стоката:

DEN 870.40
Достапност
Производот е достапен

ПРИМЕНЛИВО СЦЕНАРИО : Електричната шипка за притискање може да се користи за електричен кревет, електричен тросед, електрична шипка за подигнување на штанд, индустриски електричен систем за подигнување, рамка за камера, проектор, систем за венчавки ИЗДРЖЛИВ и ПРАКТИЧЕН : шипката за притискање може да издржи тешки работни услови, може да се користи и во апликации за паметни домови, со што се обезбедува непречена интеграција со сите системи, лесна инсталација и може да се користи во обработка на дрво, подобрување на домот и АВ проекти. ШИРОКА ПРИМЕНА : електричната шипка за туркање е еден вид движење на ротација на моторот во линеарното повратно движење на уредот за електричен погон на шипката за туркање. Може да се користи во различни едноставни или сложени процеси како извршување на машини за да се постигне далечински управувач, централизирана контрола или автоматска контрола. ПРИНЦИП НА РАБОТА : Откако моторот ќе се забави Со брзината, вози пар навртки за завртки. Движењето на ротацијата на моторот во линеарно движење, користејќи ја позитивната и негативната ротација на моторот за да се заврши дејството на шипката за притискање. Како што се преку различни држела, рокер или поврзување прачка и други механизми може да заврши ротација, тресење и други комплексни активности. Со промена на должината на рачката на рачката, можете да го зголемите ударот. ЕДНОСТАВНО ОДРЖУВАЊЕ : еден електричен погон е побрз и полесен за инсталирање од повеќе хидраулични и пневматски цилиндри, споредувајќи ги електричните активатори за нула одржување со замена на течности, поправка на истекување и друго рутинско одржување потребно за поддршка на хидрауличниот систем. ШИРОКА ПРИМЕНА : електричната шипка за туркање е еден вид движење на ротација на моторот во линеарното повратно движење на уредот за електричен погон на шипката за туркање. Може да се користи во различни едноставни или сложени процеси како извршување на машини за да се постигне далечински управувач, централизирана контрола или автоматска контрола2. ПРИМЕНЛИВО СЦЕНАРИО : Електричната шипка за притискање може да се користи за електричен кревет, електричен тросед, електрична шипка за подигнување на штанд, индустриски електричен систем за подигнување, рамка за камера, проектор, систем за венчавка3. ПРИНЦИП НА РАБОТА : Откако моторот ќе се забави Со брзината, вози пар навртки за завртки. Движењето на ротацијата на моторот во линеарно движење, користејќи ја позитивната и негативната ротација на моторот за да се заврши дејството на шипката за притискање.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката