.

.

Тематски крпи за гости - 30 брои | Декоративни салфетки за хартија за бифе кујна или крпи за рака на прсти | Среќно место - дизајн на каноа

Тематски крпи за гости - 30 брои | Декоративни салфетки за хартија за бифе кујна или крпи за рака на прсти | Среќно место - дизајн на каноа

Оценка на стоката:

DEN 1.00
Достапност
Производот е достапен

Декоративни крпи за гости на езерото вклучуваат (2) 15 бродови за хартиени салфетки Декоративните салфетки мерат приближно 4,5 инчи x 8,5 инчи, склопени. Одговара на повеќето стандардни декоративни држачи за крпи за хартија. Направено од врвен квалитет на хартија со 3-тина хартија што овозможува трендовски изглед на партијата. Крем за салфетки со 4 канони во сина и зелена боја и читањето на животот е подобар на езерото. Печатено во Германија на хартија од одржливо одгледувани шуми користејќи нетоксични, растворливи во вода. Забавен декор на езерото, рустикален декор, декор на кабината, секојдневен крајбрежен декор и многу повеќе. Прекрасни крпи за прсти за декор на куќата на плажа, добро за салфетки за вечера за езерска свадба или забава на езерото. Декоративни крпи за гости на езерото вклучуваат (2) 15 бродови за хартиени салфетки. Декоративните салфетки мерат приближно 4,5 инчи x 8,5 инчи, склопени. Одговара на повеќето стандардни декоративни држачи за крпи за хартија. Направено од врвен квалитет на хартија со 3-тина хартија што овозможува трендовски изглед на партијата. Крем за салфетки со 4 канони во сина и зелена боја и читањето на животот е подобар на езерото. Печатено во Германија на хартија од одржливо одгледувани шуми користејќи нетоксични, растворливи во вода. Забавен декор на езерото, рустикален декор, декор на кабината, секојдневен крајбрежен декор и многу повеќе. Прекрасни крпи за прсти за декор на куќата на плажа, добро за салфетки за вечера за езерска свадба или забава на езерото.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката