.

.

Рекомбинантен коњ трансформирачки фактор на раст бета-1

Рекомбинантен коњ трансформирачки фактор на раст бета-1

Оценка на стоката:

DEN 713.60
Достапност
Производот е достапен

Генениме : ТГФБ1; ТГФ-бета-1; КРУГ Синиме : трансформирање на факторот на раст бета-1; трансформирање на факторот на раст бета-1; ТГФ-бета-1. трансформирање на факторот на раст бета 1. Видови : Еквус кабалус (Коњ); *Тампон За Складирање : тампон базиран На Трис,50% глицерол. Секпос : 30-278. Складирање : Чувајте на -20 Степен Ц, за продолжено складирање, зачувајте на -20 степен Ц или -80 Степен Ц. СЛОБОДЕН-8 GB-USBDrive за оваа ставка. Предметот е за употреба во истражување. НЕ за дијагностичка / терапевтска постапка. * Извор : Е Коли или Квасец Или Бакуловирус Или Клетка На Цицачи; *Чистота : >90%; *Информации За Ознаката : Неговите обележани; *Забелешки : Не се препорачува Повторено замрзнување и одмрзнување. Чувајте работни аликвоти на 4 степени Целзиусови до една недела.*Seq : L STCKTIDMEL VKRKRIEAR GQILSKLRLA SPPSQGEVPP GPLPEAVLAL YNSTRAQVAG ESAETEPE ADYAKEVTR VLMVEKENEI YKTVETGS IYMFFNTSEL RAAVPDPML SRAELRLLRL KLSVEQHVEL YQKYSNSWR ILSNRLLTPS dspewlsfdv TGVRQWLSQ GGAMEGFRLS AHCSCDN TLRVGINGFS SSRRGDLATI DGMNRPFLLL MATPLERAQQ LHSSRRR; *ПРИСТАП# : NP_001075318.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката