.

.

WaterSep SU 965 10RES24 S3 Истражувач24 Зелена Линија Еднократна Употреба Шупливи Влакна Кертриџ, 0,65 qm Големина На Порите, 1 mm ID, 33,4 Mm Дијаметар, 597 Mm Должина, Полиетерсулфон/Поли?

WaterSep SU 965 10RES24 S3 Истражувач24 Зелена Линија Еднократна Употреба Шупливи Влакна Кертриџ, 0,65 qm Големина На Порите, 1 mm ID,

Оценка на стоката:

DEN 2.33
Достапност
Производот е достапен

Појаснување на клеточната култура и суспензии на ферментација во примарни апликации за обновување Жетвата на клетките, одлични резултати се постигнати и со целата клетка е. коли лизати, како и со други текови на микробиолошки процеси. Концентрација и прочистување на вакцините.7 л-4л примерок волумен.05 Стапки квадратни мембрана површина. Појаснување на клеточната култура и суспензии на ферментација во примарни апликации за обновување. Жетвата на клетките, одлични резултати се постигнати и со целата клетка е. коли лизати, како и со други текови на микробиолошки процеси. Концентрација и прочистување на вакцините.7 л-4л примерок волумен.05 Стапки квадратни мембрана површина. Истражувачот Зелени производи од мембрана Од шупливи влакна ја вклучува нашата најнова технологија за ниска модифицирана полиетерсулфонска мембрана без глицерин. Сите Производи Од Зелена Линија се гама озрачени и подготвени за употреба без никакво досадно претходно плакнење. Производите Од Шупливи влакна Од Зелената Линија од Water Sep се вистински приклучок и игра во најдобар случај. Поврзете-Користете-Отфрлете! Нивото на извлекување За Зелената Линија На Истражувачот е приближно 80 пати помалку од мембраната условена со глицерин. По брзо уредување на тампон, КАСЕТАТА HF е подготвена за употреба.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката