.

.

Рекомбинантна буркхолдерија ПСЕВДОМАЛЕИ 50 ти рибозомален протеин Л2

Рекомбинантна буркхолдерија ПСЕВДОМАЛЕИ 50 ти рибозомален протеин Л2

Оценка на стоката:

DEN 902.40
Достапност
Производот е достапен

Генениме : рплб Видови : буркхолдерија псевдомалеи (вирус 668); *Тампон За Складирање : тампон базиран На Трис, 50% глицерол. Складирање : Чувајте на -20 Степен Ц, за продолжено складирање, зачувајте на -20 степен Ц или -80 Степен Ц. * Извор : Е Коли Или Квасец или Бакуловирус Или Клетка На Цицачи; *Чистота : >90%; *Информации За Ознаката : Неговите обележани; *Белешки : Не се препорачува Повторено замрзнување и одмрзнување. Чувајте работни аликвоти на 4 степени Целзиусови до една недела.*Seq : MAIVKVKPTS PGRRRAMVKVV NKDLHKGPH AALLDTQSSK AGRNNNGRIT TRHQGGGGHKQ HYRVIDFRRT KDGIPAKVER LEYDPNRSAN IALVLYADGE RRYIIAPKGV TVGQQLMSG EAPIRAGNTL PIRNIPVGTT IHCIEMLPGK GAQMARSAGT SAMLAREGL YAQVRLRSGE IRRVHIECRA TIGEVGNEEH SLRQIGKAGA NRWRGIRPTV RGVAMNPIDH PHGGEGRTA AGRDPVSPWG TPTKGFRRR NKRTTTMIVQ RRHKR; *ПРИСТАПУВАЊЕ# : YP_001060747.1; а3нех6; *ОПИС : РПЛБ.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката