.

.

Митутојо 511-793-20 Роден Гејџ, Опсег 2-6, 0.00008 Точност, 0.0001 Дипломирање, СО 2923аб-10 Бирање Гејџ

Митутојо 511-793-20 Роден Гејџ, Опсег 2-6, 0.00008 Точност, 0.0001 Дипломирање, СО 2923аб-10 Бирање Гејџ

Оценка на стоката:

DEN 3.33
Достапност
Производот е достапен

Контактната точка и наковалната имаат врв од карбидна топка кој е многу издржлив и отпорен на триење Зафатот ја минимизира варијацијата на вредностите на индикаторот со намалување на преносот на топлина од раката на операторот. Достапно во инчни модели. Вклучува 11 наковални и 2 разделувачи. Наковални, Бирање Гејџ, Растојание. Наковални, Бирање Гејџ, Растојание. Митутојо 511-793-20 Роден Гејџ, Опсег 2"-6", 0.00008 "Точност, 0.0001" Дипломирање, СО 2923аб-10 Бирање Гејџ.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката