.

.

Виолетова-лисица 5 Стапки 4: 1 Цевки За Смалување На Топлина, Водоотпорна Цевка За Собирање Топлина Со Дијаметар од 12 мм Со Висока Отпорност На Пламен, Жичен Кабел За ?

Виолетова-лисица 5 Стапки 4: 1 Цевки За Смалување На Топлина, Водоотпорна Цевка За Собирање Топлина Со Дијаметар од 12 мм Со Висока

Оценка на стоката:

DEN 111.84
Достапност
Производот е достапен

Линијата на автомобилот лесно се запали поради стареењето, а оваа цевка за смалување на топлина 4 : 1 има висока ретардација на пламенот, што може да ги подобри безбедносните перформанси на автомобилот Изработени од премиум полиолефин, без формалдехид( HCHO), хеви метал и други штетни материи. Не грижете се дали тоа ќе му наштети на вашето тело и околина. 4 : 1 цевка за намалување на топлина со висок пламен, подобро запечатување на изолацијата, против корозија на влага и истекување на воздух, чувајте ја вашата опрема безбедна долго време. Сите имаат внатрешен топлив ѕид од некорозивно лепило за да помогнат во заштитната и изолационата бариера да ги запечати рабовите на цевката што се спротивставува на влагата и загадувачите. Погоден за електрична изолација, поврзување со жици, механичка заштита, споеви на жица или кабел, самостојни, рк беспилотни летала и дневна поправка итн. Линијата на автомобилот лесно се запали поради стареењето, а оваа цевка за смалување на топлина 4 : 1 има висока ретардација на пламенот, што може да ги подобри безбедносните перформанси на автомобилот. Изработени од премиум полиолефин, без формалдехид( HCHO), хеви метал и други штетни материи. Не грижете се дали тоа ќе му наштети на вашето тело и околина. 4 : 1 цевка за намалување на топлина со висок пламен, подобро запечатување на изолацијата, против корозија на влага и истекување на воздух, чувајте ја вашата опрема безбедна долго време. Сите имаат внатрешен топлив ѕид од некорозивно лепило за да помогнат во заштитната и изолационата бариера да ги запечати рабовите на цевката што се спротивставува на влагата и загадувачите. Погоден за електрична изолација, поврзување со жици, механичка заштита, споеви на жица или кабел, самостојни, рк беспилотни летала и дневна поправка итн.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката