.

.

Рефлексивна лента Sinopack Dot-C2 Рефлексивна лента 2in x 160ft црвено и бело користено за приколки и камиони ретрорефлективни обележја на совпаѓање

Рефлексивна лента Sinopack Dot-C2 Рефлексивна лента 2in x 160ft црвено и бело користено за приколки и камиони ретрорефлективни

Оценка на стоката:

DEN 1.67
Достапност
Производот е достапен

Карактеристики- Нашата видлива лента за рефлектори се високо ретро-рефлексивни ознаки за призматични леќи дизајнирани за подобрување на видливоста на страните и заградите на возилата Ако ја користите оваа рефлексивна безбедносна лента, може да ви помогне да ја подобрите видливоста за време на зората, дневната светлина, прашината и временското време, ефикасно да ги намалите судирите и судирите на задниот дел. 24-часовна видливост за возачите, насоки за возила, побезбедни патишта за секого, ве штитат во секое време и заслужени сте да ја добиете оваа сообраќајна лента. Материјали- Рефлективната лента се формира во транспарентно, синтетички и поддржани со лепило чувствително на притисок и лагер за миленичиња. Материјалите за поддршка на миленичиња обезбедуваат одличен водоотпорен и отпорен на миење. Апликација- Рефлективната безбедносна лента обезбедува измама, гребење, отпорност на гужва и многу рефлексивни од долги растојанија. Пријавете се на автомобили, приколки, патеки, поштенски сандачиња, RV, водни плочки и велосипеди. Силното лепило чувствително на притисок се придржува на чистење, мазни површини како што се метал, стакло, мазно дрво или обоени површини. Конспол-можноста овозможува употреба на повеќето контурирани површини. Големина- Секоја ролна 2 во (W) x 160 ft (L), може лесно да се намали на различна должина на барање од ваша страна. Наизменичните сјајни црвени и бели бои ги зголемуваат високите рефлексивни светла кога врне дожд, а патиштата се влажни, возачите можат да детектираат ознаки на патот во сите услови. Лесно за употреба- Исчистете ја површината (без нечистотија/вода или други), залепете на соодветната локација на возилото може лесно да се поправи, чувајте ја рефлексивната лента на површината без меурчиња. Карактеристики- Нашата видлива лента за рефлектори се високо ретро-рефлексивни ознаки за призматични леќи дизајнирани за подобрување на видливоста на страните и заградите на возилата. Ако ја користите оваа рефлексивна безбедносна лента, може да ви помогне да ја подобрите видливоста за време на зората, дневната светлина, прашината и временското време, ефикасно да ги намалите судирите и судирите на задниот дел. 24-часовна видливост за возачите, насоки за возила, побезбедни патишта за секого, ве штитат во секое време и заслужени сте да ја добиете оваа сообраќајна лента. Материјали- Рефлективната лента се формира во транспарентно, синтетички и поддржани со лепило чувствително на притисок и лагер за миленичиња. Материјалите за поддршка на миленичиња обезбедуваат одличен водоотпорен и отпорен на миење. Апликација- Рефлективната безбедносна лента обезбедува измама, гребење, отпорност на гужва и многу рефлексивни од долги растојанија. Пријавете се на автомобили, приколки, патеки, поштенски сандачиња, RV, водни плочки и велосипеди. Силното лепило чувствително на притисок се придржува на чистење, мазни површини како што се метал, стакло, мазно дрво или обоени површини.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката