.

.

Еколошки лаборатории DAR01 Сув амонијак отстранувач со Cloram-X, 1-фунта

Еколошки лаборатории DAR01 Сув амонијак отстранувач со Cloram-X, 1-фунта

Оценка на стоката:

DEN 511.84
Достапност
Производот е достапен

Сув отстранувач на амонијак со Cloram-X, овој контејнер од 1 фунта третира 3 За свежа и солена вода. Cloram-X е целосно растворлив во вода. Користете го Dechlorinator плус со вашите редовни делумни промени во водата и при замена на изгубената или испарената вода. Не користете со третмани со перманганат или хлорит. Сув отстранувач на амонијак со Cloram-X, овој контејнер од 1 фунта третира 3. За свежа и солена вода. Cloram-X е целосно растворлив во вода. Користете го Dechlorinator плус со вашите редовни делумни промени во водата и при замена на изгубената или испарената вода. Не користете со третмани со перманганат или хлорит. Овој сув отстранувач на амонијак со Cloram-X погоден за употреба со риба и школки наменети за човечка потрошувачка. За свежа и солена вода. Разберете го вашиот квалитет на водата. Дали вашиот жив фонд ќе влезе во чиста вода, сива вода (користена), итн. Не користете повеќе од 10 пати од наведената стапка на дозирање. Во зависност од товарот на добиток, вообичаено е 5to 7 пати. Третманот има 72 плус часови. Cloram-X е целосно растворлив во вода и е способен да се метаболизира во обични биолошки филтри.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката