.

.

Fospower 7-дневен дигитален тајмер за електрични места за електрични места, прекинувач за тајмер за светло во затворен простор, временски тајмер за растење на светлина

Fospower 7-дневен дигитален тајмер за електрични места за електрични места, прекинувач за тајмер за светло во затворен простор, временски

Оценка на стоката:

DEN 287.84
Достапност
Производот е достапен

[Комплетен прилагодлив и удобен тајмер за излез] Тајмерот за излез на Fospower ви дава целосна контрола врз тоа кога и како се вклучуваат и исклучуваат вашите светла или тела Тајмерот за излез вклучува повеќе дневни и неделни претходно програмирани поставки за време, прилагодување со полно работно време и случаен амбиент за да го одржите вашиот дом ефикасен и безбеден. [10 индивидуални програми] Со 10 поставени програми, можете да ве контролираат светла или тела повеќе пати на ден, секој втор ден и неделно, за лесно заштеда на време и пари. [Случајна функција за да го чувате вашиот дом безбеден] Со интегрираната случајна функција, тајмерот за излез селективно ќе ги вклучи и исклучи вашите светла помеѓу 18 и 6 часот наутро. Keepе ги задржи сите потенцијални провалници и ќе го чувате вашиот дом безбеден додека сте далеку. [Контролирајте до две тела одеднаш] тајмерот за излез ви овозможува истовремено да контролирате 2 различни уреди. Работи совршено со ламби, украси и други 125 V електроника. [Ограничена гаранција за живот] Придружете им се на милиони задоволни клиенти со нашата ограничена гаранција за живот, поддржана од нашата искусна и посветена услуга за клиенти со седиште во САД. [Комплетен прилагодлив и удобен тајмер за излез] Тајмерот за излез на Fospower ви дава целосна контрола врз тоа кога и како се вклучуваат и исклучуваат вашите светла или тела. Тајмерот за излез вклучува повеќе дневни и неделни претходно програмирани поставки за време, прилагодување со полно работно време и случаен амбиент за да го одржите вашиот дом ефикасен и безбеден. [10 индивидуални програми] Со 10 поставени програми, можете да ве контролираат светла или тела повеќе пати на ден, секој втор ден и неделно, за лесно заштеда на време и пари. [Случајна функција за да го чувате вашиот дом безбеден] Со интегрираната случајна функција, тајмерот за излез селективно ќе ги вклучи и исклучи вашите светла помеѓу 18 и 6 часот наутро. Keepе ги задржи сите потенцијални провалници и ќе го чувате вашиот дом безбеден додека сте далеку. [Контролирајте до две тела одеднаш] тајмерот за излез ви овозможува истовремено да контролирате 2 различни уреди. Работи совршено со ламби, украси и други 125 V електроника. [Ограничена гаранција за живот] Придружете им се на милиони задоволни клиенти со нашата ограничена гаранција за живот, поддржана од нашата искусна и посветена услуга за клиенти со седиште во САД. Целосна прилагодлива контрола со излезниот тајмер на Fospower на Fospower 7 -дневниот тајмер за дигитален излез ви овозможува можност да ги контролирате вашите светла или тела кога и како сакате.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката