.

.

Милениум-Филтри Мн-ДХД990С100В ФИЛТРЕЦ Хидрауличен Филтер, Директна Размена

Милениум-Филтри Мн-ДХД990С100В ФИЛТРЕЦ Хидрауличен Филтер, Директна Размена

Оценка на стоката:

DEN 870.40
Достапност
Производот е достапен

Овој хидрауличен филтер кертриџ е ослободен од производствени дефекти и ги исполнува или надминува фабричките спецификации во однос на вклопувањето, формата и функционалноста Целосно компатибилен со оем опрема како што е наведено. Произведено ВО МИЧИГЕН САД. Сликите може да бидат општи претстави на производи. Милениумски Филтри хидрауличните касети се изградени за да обезбедат супериорна заштита од честички и контаминација што може да резултира со неефикасност, застој и прекумерни трошоци за поправка. Правилните нивоа на чистота на течности се клучни за компонентите во протокот на хидраулична течност. Видовите медиуми за филтрирање што се користат зависат од апликацијата. Милениумските Филтри користат микро стаклени медиуми, мрежа од нерѓосувачки челик или хартиени медиуми. Оценките на микроните се движат од 250 микрони до 1 микрон. Овие хидраулични касети се од суштинско значење за продолжување на животниот циклус на компонентите и намалување на оперативните трошоци.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката