.

.

Мелин Алатка Ccmg Карбид Агол Радиус Крај Мил, Необложени Финиш, 30 Степени Хеликс, 4 Флејти, 2.5000 Вкупна Должина, 0.3750 Сечење Дијаметар, 0.3750 Стебло Дијаметар, 0.045 Агол Рад?

Мелин Алатка Ccmg Карбид Агол Радиус Крај Мил, Необложени Финиш, 30 Степени Хеликс, 4 Флејти, 2.5000 Вкупна Должина, 0.3750 Сечење Дијаметар,

Оценка на стоката:

DEN 2.33
Достапност
Производот е достапен

Алатките со цврст карбид нудат долг век на траење на алатот и побрзи брзини на сечење од другите подлоги, но се покршливи и мора да се користат со крути системи за држење алатки Необложените алатки ја карактеризираат само основната подлога без дополнителен третман или премази и се погодни за широк спектар на апликации. Тркалезните стебла овозможуваат употреба со широк спектар на системи за држење алатки. Се користи кога радиусот е дозволен. Радиусот дава дополнителна сила на аголот. Алатките со цврст карбид нудат долг век на траење на алатот и побрзи брзини на сечење од другите подлоги, но се покршливи и мора да се користат со крути системи за држење алатки. Необложените алатки ја карактеризираат само основната подлога без дополнителен третман или премази и се погодни за широк спектар на апликации. Тркалезните стебла овозможуваат употреба со широк спектар на системи за држење алатки. Се користи кога радиусот е дозволен. Радиусот дава дополнителна сила на аголот.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката