.

.

Сандвик Коромант, QFT-RFK26C2525-080B, Coro Cut QF QS Алатка За Стебло за лице Жлеб, Десна Рака, Внатрешна Течност За Ладење

Сандвик Коромант, QFT-RFK26C2525-080B, Coro Cut QF QS Алатка За Стебло за лице Жлеб, Десна Рака, Внатрешна Течност За Ладење

Оценка на стоката:

DEN 2.33
Достапност
Производот е достапен

Придобивки од семејството на овој производ : Иновативен дизајн на сечилото Вметнете дизајн оптимизиран за стабилно жлебување на лицето. Прецизното снабдување со течноста за ладење Ја Подобрува евакуацијата на чипот и го намалува ризикот од заглавување на чипот. Лесно вметнување се менува, секогаш обезбедувајќи правилна сила на стегање. Вметнувања дизајнирани за ротација на вретеното во насока на стрелките на часовникот (QFU) и спротивно од стрелките на часовникот (QFU). Sandvik COROMANT QFT-RFK26 C2525-080 B, corocut QF QS алатката за жлебување на лицето е дел од семејството на производи COROCUT QF. COROCUT QF е првиот Избор за сигурно жлебување на лицето. Прво исечете ги дијаметрите на жлебот од 30 до 2000 мм (1,18 до 78,7 инчи) и длабочините на жлебот до 38 мм (1,50 инчи) за стандардни алатки, 45 мм (1,77 инчи) за алатки По мерка. Вметнете ширина 3-4 мм (0,118-0,157 инчи).

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката