.

.

Допрете за формирање на конец, 3/4 -10, кобалт

Допрете за формирање на конец, 3/4 -10, кобалт

Оценка на стоката:

DEN 3.00
Достапност
Производот е достапен

Категорија : машинска обработка - навој Категорија : машинска обработка - навој. Допрете за формирање на конец, големина на конец 3/4 in.-10, UNC, целокупна должина 4 1/4 in, кобалт, светла (неконтролирана), десна рака, должина на конецот 1 3/16 во, 75 проценти на вежба за вежба 17,70 mm, Ограничување на низата H12.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката