.

.

Fram Extra Guard PH2870A, филтер за интервал на масло за промена на интервал од 10к милја

Fram Extra Guard PH2870A, филтер за интервал на масло за промена на интервал од 10к милја

Оценка на стоката:

DEN 181.92
Достапност
Производот е достапен

Докажана заштита до 10,000 милји Инженерски за употреба со конвенционално или синтетичко моторно масло. Посебна мешавина на влакна и смола создава комерцијален медиум за филтрирање што фаќа 95% од честички од нечистотија што можат да предизвикаат штетно абење на моторот. Наменети за секојдневни возачи кои вршат чести одржување на нивните возила. 95% ефикасност на нечистотија. Докажана заштита до 10,000 милји. Инженерски за употреба со конвенционално или синтетичко моторно масло. Посебна мешавина на влакна и смола создава комерцијален медиум за филтрирање што фаќа 95% од честички од нечистотија што можат да предизвикаат штетно абење на моторот. Наменети за секојдневни возачи кои вршат чести одржување на нивните возила. 95% ефикасност на нечистотија. Fram Extra Guard Filters Filters нафта се карактеризира со докажана заштита до 5.000 милји и се дизајнирани за употреба со конвенционално масло. Со идеална рамнотежа на ефикасност на нечистотија и капацитет за држење на нечистотија, Fram Extra Shater Filters Filters користат специјален спој на влакна и смола за да создадете комерцијален филтер медиум што обезбедува одлична заштита на моторот. Дополнителен чувар е совршен филтер за секојдневните возачи кои вршат чести одржување на нивните возила. Дополнителен чувар е совршен филтер за секојдневните возачи кои вршат промени во нафтата во препорачаните интервали на ОЕ. Дополнителен чувар има целулоза и стакло мешани медиуми кои обезбедуваат напредна заштита на моторот за вашето возило. Инженерски со силиконски анти-одреден вентил, Fram Extra Guard Filters Filters ги исполнуваат препорачаните интервали за промена на производителот. Дополнителен чувар е совршен филтер за секојдневните возачи кои вршат промени во нафтата во препорачаните интервали на ОЕ. Дополнителен чувар има целулоза и стакло мешани медиуми кои обезбедуваат напредна заштита на моторот за вашето возило.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката