.

.

Електричен пропелер E-Flite 10 x 8 со уши C-Z Scimitar EFLP1008E Propellers Електричен авион

Електричен пропелер E-Flite 10 x 8 со уши C-Z Scimitar EFLP1008E Propellers Електричен авион

Оценка на стоката:

DEN 3.33
Достапност
Производот е достапен

Електричен пропелер E-Flite 10 x 8 со уши : C-Z Scimitar, EFLP1008 E 10 x 8 Електричен пропелер со уши : C-Z Scimitar. Електричен пропелер E-Flite 10 x 8 со уши : C-Z Scimitar, EFLP1008 E. 10 x 8 Електричен пропелер со уши : C-Z Scimitar. Електричен пропелер E-Flite 10 x 8 со уши : C-Z Scimitar, EFLP1008 E.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката