.

.

И со цел скала на платформата FG-30KAM AD FG-K серија, средна тава, 60 lb. x 0,02 lb, со колона-не-NTEP

И со цел скала на платформата FG-30KAM AD FG-K серија, средна тава, 60 lb. x 0,02 lb, со колона-не-NTEP

Оценка на стоката:

DEN 1919.84
Достапност
Производот е достапен

Конструкција на карпеста рамки со тава со тежина од не'рѓосувачки челик Изборот на филтрирање го подобрува резултатот од мерење. Операција на AC или батерија со 4 батерии C-Dry Cell. Конструкција на карпеста рамки со тава со тежина од не'рѓосувачки челик. Изборот на филтрирање го подобрува резултатот од мерење. Операција на AC или батерија со 4 батерии C-Dry Cell. FG-K серијата комбинира брзо време на одговор и трајност на цврста карпа во пакет со лесна употреба. Три читања за екранот што може да се избере од корисникот ви овозможуваат да ја изберете резолуцијата потребна за работата. Дополнителни режими за мерење вклучуваат броење на делови и HI/OK/ниска функција за компаратор за мерење на проверка. Тежи во lb, kg, oz.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката