.

.

PowerA Радост - Con Удобност Зафат За Nintendo Прекинувач-Принцеза Зелда, игра контролер, gamepad, Nintendo Прекинувач Лајт

PowerA Радост - Con Удобност Зафат За Nintendo Прекинувач-Принцеза Зелда, игра контролер, gamepad, Nintendo Прекинувач Лајт

Оценка на стоката:

DEN 873.60
Достапност
Производот е достапен

Мит ајнер Вундершенен Дарстелунг Дер тителгебенден Принцесин аус Легендата За Зелда Лајхтес, Designономиш Дизајн fur ein comfortables Spielen an Allen Orten. Ајнфах Ајншуб-Дизајн фур сичере бефестигунг Џедес Оуој-Кон. Спилер-Анзајгелејхтен дурч ден Берих во Дер Мите хиндурх сихтбар.Официел Фон нинтендо лизензиертер Спиле-Контролор. Меѓународните производи имаат посебни услови, се продаваат од странство и може да се разликуваат од локалните производи, вклучувајќи ги и соодветните, возрасните рејтинзи и јазикот на производот, етикетирањето или упатствата. Зафатот За Удобност На Радоста ги трансформира левата и десната Радост Во единствен удобен контролер за видео игри за Нинтендо Прекинувач. Ergономските гумени зафати ги одржуваат вашите дланки среќни, а прстите од грчеви за време на тие долги сесии за играње. Едноставно лизгајте го Секој Контролер За Радост по шините додека не кликнат, што им овозможува на индикаторските светла на плеерот да светат низ централниот панел. Плус, Удобниот Стисок се крева самостојно, така што можете да го прикажете веднаш до Вашиот Приклучок за Прекинувач Нинтендо.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката