.

.

Стража | WGM37161 | Чувар На Податоци Загуба Превенција 1-год За Ложиште M370

Стража | WGM37161 | Чувар На Податоци Загуба Превенција 1-год За Ложиште M370

Оценка на стоката:

DEN 4640.00
Достапност
Производот е достапен

Чувар На Податоци Загуба Превенција 1-год За Ложиште М370 Заштитува доверливи податоци пренесени преку е-пошта, веб и FTP. Договорот за лиценца се доставува преку е-пошта во рок од 1-2 работни дена. Обновување Надградба Лиценца. Сите услуги, вклучувајќи поддршка и услуги за претплата, ќе бидат одземени ако не се регистрирани во рок од 365 дена од тој почетен датум на испорака на Стража. Чувар На Податоци Загуба Превенција 1-год За Ложиште М370.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката