.

.

10 Парчиња SPOX3, 96mm Пластична Обвивка Транспарентно Стегање Терминал Пластична Обвивка P=3,96 mm - - HX39606-7Y

10 Парчиња SPOX3, 96mm Пластична Обвивка Транспарентно Стегање Терминал Пластична Обвивка P=3,96 mm - - HX39606-7Y

Оценка на стоката:

DEN 2.00
Достапност
Производот е достапен

10 Парчиња SPOX3, 96mm пластична обвивка транспарентен стегање терминал пластична обвивка P=3,96 mm - - HX39606-7 Y 10 Парчиња SPOX3, 96mm пластична обвивка транспарентен стегање терминал пластична обвивка P=3,96 mm - - HX39606-7 Y.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката