.

.

Ремен за греење на грчеви, појас на електрични грчеви, менструална подлога за греење 4 Запчаници Намалување на грч на половината за греење Поддршка за греење на пој?

Ремен за греење на грчеви, појас на електрични грчеви, менструална подлога за греење 4 Запчаници Намалување на грч на половината

Оценка на стоката:

DEN 3.00
Достапност
Производот е достапен

Контрола на температурата : Донесува NTC Интелигентна контрола на температурата на системот, постојаната температура на топла компресија може ефикасно да го промовира протокот на крв, да ги стабилизира нервите и да го промовира метаболизмот Голема површина за греење : брзо се загрева, спроводливоста на топлина од алуминиумска фолија, областа за производство на топлина се зголеми за 90%, смири ја болката во менструацијата и нежно ја загрева матката. Удобен материјал : Изработено од задебелена материјал од ABS и удобна ткаенина на ветел, која е пријателска со кожата, дише и удобно. 4 Објективирање на менувачот : Менструална подлога за греење Со 4 опрема за прилагодување на температурата и вибрациите, можете да изберете различни јаки според вашата состојба. Низок шум : Ременот за греење на грчеви може ефикасно да го намали загадувањето на бучавата и ви дава удобна и тивка околина за третман. Контрола на температурата : Донесува NTC Интелигентна контрола на температурата на системот, постојаната температура на топла компресија може ефикасно да го промовира протокот на крв, да ги стабилизира нервите и да го промовира метаболизмот. Голема површина за греење : брзо се загрева, спроводливоста на топлина од алуминиумска фолија, областа за производство на топлина се зголеми за 90%, смири ја болката во менструацијата и нежно ја загрева матката. Удобен материјал : Изработено од задебелена материјал од ABS и удобна ткаенина на ветел, која е пријателска со кожата, дише и удобно. 4 Објективирање на менувачот : Менструална подлога за греење Со 4 опрема за прилагодување на температурата и вибрациите, можете да изберете различни јаки според вашата состојба. Низок шум : Ременот за греење на грчеви може ефикасно да го намали загадувањето на бучавата и ви дава удобна и тивка околина за третман. 4 прилагодлива опрема : Менструална подлога за греење Со 4 опрема за прилагодување на температурата и вибрациите, можете да изберете различни јаки според вашата состојба.

Декларирани спецификации

Item Type:
Menstrual Heating Pad
Material:
ABS, velvet
Color:
Pink
Size:
Approx. 185 x 85 x 25mm / 7.3 x 3.3 x 1in
Charging Method:
USB cable charging
Use Range:
abdomen, waist
Warm Up Gear:
50, 55, 60℃
Charging Voltage:
5V
4 Gear Strength:
1. Low Frequency Vibration:
2. Medium Frequency Vibration:
3. Medium and Vibration:
4. Vibration:
Package List:
1 x Menstrual Heating Pad:
1 x USB Cable:
Note:
Battery built in. :

Комплементите на стоката