.

.

Вивитар со висока оценка со висока оценка, мулти-навој, кружен поларизирачки филтер + NWV Директна крпа за чистење на микрофибер.

Вивитар со висока оценка со висока оценка, мулти-навој, кружен поларизирачки филтер + NWV Директна крпа за чистење на микрофибер.

Оценка на стоката:

DEN 849.60
Достапност
Производот е достапен

Ја зголемува заситеноста на бојата и контрастот со намалување на рефлексиите од неметалните површини и со сечење преку магла Ја продлабочува бојата на небото. Генерално бара прегледување преку леќи. Навојна монтажа. Фактор на филтер помеѓу 2,1 и 2,5 (приближно +1. Ја зголемува заситеноста на бојата и контрастот со намалување на рефлексиите од неметалните површини и со сечење преку магла. Ја продлабочува бојата на небото. Генерално бара прегледување преку леќи. Навојна монтажа. Фактор на филтер помеѓу 2,1 и 2,5 (приближно +1. Оваа ставка вклучува : 1. Кружен поларизиран филтер 2. крпа за чистење на директно микрофибер NWV. Кружниот поларизатор обезбедува подобрување на бојата и контрастот. Рефлектираната светлина често се појавува како белузлав сјај што ја мие бојата на слика. Поларизирачки филтер ќе го поправи овој проблем создавајќи длабоко сино небо. Исто така, го отстранува сјајот од неметалните површини како што се прозорци и вода.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката