.

.

Gohobby претходно залепени 1/10 RC Monster Truck Truhel и гуми од 12 mm Hex RC Truck Tigures се вклопуваат за 1/10 Traxxas Rustleder Maxx Sumpede Summit Revo Redcat VolcaNo Blackout

Gohobby претходно залепени 1/10 RC Monster Truck Truhel и гуми од 12 mm Hex RC Truck Tigures се вклопуваат за 1/10 Traxxas Rustleder Maxx

Оценка на стоката:

DEN 399.52
Достапност
Производот е достапен

12мм Hex Hubs RC гуми, компатибилни со 1/10 скала Traxxas Rustler 4x4 Vxl Maxx E-Revo Revo 33 Summit Stampede VXL No. 1, Redcat Volcano Epx Blackout Xte Dukono, Team Association, Losi etc. Todes Outer Diallote (висина) : 5.03 "(128мм) Внатрешен дијаметар : 2,83" (72мм) Ширина : 2,63 "(67мм) тркало со големина на тркалото : 12мм Аксел дупка : 5мм. 4x 1 : 10 Off-Road Car гуми и тркала (претходно монтирани со инсерти од пена), 1x вкрстен клуч, 4x заклучени ореви. Гаранција за квалитет на Gohobby- 100% гаранција за задоволство на клиентите. Traxxas Rustler 4x4 Vxl Maxx E-Revo Revo 3.3 Summit Stampede VXL No. 1, Redcat volcano epx Blackout Xte Dukono, тим поврзан, лоси и др. Гуми на надворешниот дијаметар (висина) : 5.03 "(128mm) Внатрешен дијаметар : 2.83" (72мм) (72мм) Ширина : 2,63 "(67мм) тркало Хекс Големина : 12мм Аксел дупка : 5мм. Одете на кое било место, меките гуми и венчињата со тврди тркала се држат како лепак. Одличен зафат и ракување. Одлична вредност : 4x 1 : 10 Off-Road Car гуми и тркала (претходно монтирани со инсерти од пена), 1x вкрстен клуч, ореви за заклучување 4x. Гаранција за квалитет на Gohobby- 100% гаранција за задоволство на клиентите.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката