.

.

GemHub незагреана природна груба 164,85 КТ не се овластени суровини груби лековити кристали лабави жолт флуоритски скапоцен камен…

GemHub незагреана природна груба 164,85 КТ не се овластени суровини груби лековити кристали лабави жолт флуоритски скапоцен камен…

Оценка на стоката:

DEN 2.67
Достапност
Производот е достапен

Yellowолтата флуорит ги стимулира сончевиот плексус чакра, центарот за дистрибуција на енергија и чакра на врски Оваа чакра се наоѓа помеѓу ребрата и папокот и ги контролира имуните и дигестивните системи. Кога се балансираат физички, имаме сила да се бориме со инфекции, се ослободени од алергиски реакции и можеме да ги користиме хранливите материи што ги внесуваме. Флуоритот е моќен камен на ветерниот елемент со користење на моќта на мислата, фокусот и концентрацијата, што го прави идеален за медитација и постигнување на состојба на свест „без ум“. Совршено за тампување, завиткување на жица, реики или собирање. Грубите камења се прекрасни за мрежи, медитација, работа со чакра, заздравување на Реики, домашни декори. Тие се исто така совршени како џебни камења, подароци и многу повеќе!. Нашите стручни гемолози го потврдија овој скапоцен камен, кој помина многу квалитетни тестови за основни тестови и се овластени со камен преку кој сме целосно уверени во скапоцен камен со врвен квалитет. Кристалното заздравување е псевдоукално алтернативно-медицинска практика која користи полупрометен. Yellowолтата флуорит ги стимулира сончевиот плексус чакра, центарот за дистрибуција на енергија и чакра на врски. Оваа чакра се наоѓа помеѓу ребрата и папокот и ги контролира имуните и дигестивните системи. Кога се балансираат физички, имаме сила да се бориме со инфекции, се ослободени од алергиски реакции и можеме да ги користиме хранливите материи што ги внесуваме. Флуоритот е моќен камен на ветерниот елемент со користење на моќта на мислата, фокусот и концентрацијата, што го прави идеален за медитација и постигнување на состојба на свест „без ум“. Совршено за тампување, завиткување на жица, реики или собирање. Грубите камења се прекрасни за мрежи, медитација, работа со чакра, заздравување на Реики, домашни декори. Тие се исто така совршени како џебни камења, подароци и многу повеќе!. Нашите стручни гемолози го потврдија овој скапоцен камен, кој помина многу квалитетни тестови за основни тестови и се овластени со камен преку кој сме целосно уверени во скапоцен камен со врвен квалитет.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката