.

.

Ролери за завој на Truevity: Roadled Bandage Roller System - Лесен преносен завој ролери | Брзо повторно превртете го еластичното и не-еластичното обвивка за завој

Ролери за завој на Truevity: Roadled Bandage Roller System - Лесен преносен завој ролери | Брзо повторно превртете го еластичното

Оценка на стоката:

DEN 1.67
Достапност
Производот е достапен

Повеќенаменска еластична обвивка за завој - Truevity Elastic Bandage Wrap е повеќенаменска обвивка за завој, изработена од премиум памук што служи како големо решение за обвивки на телото во спа -третмани, бременост и постпартална поддршка и ја олеснува болката и болката Еластични завои со прицврстувач на кука и јамка- Овие еластични обвивки за завој се долги 6 x 15 стапки и имаат прицврстувач за кука и јамка што ви овозможува безбедно затворање на завиткување кога ја нанесувате на раката, нозете, стапалото или телото. Премиум памукот го прави еластичниот завој завиткан и удобен за носење и ви овозможува цврсто да го завиткате без да предизвикате болка или непријатност. Издржливо и еднократно завојување на завој - Еластичната завој на Truevity еластичното завој е и за перење и еднократно, со што ова е ефикасно решение за вашиот третман. Премиум памукот што се користи во овие обвивки за завој помага при одржување на нејзината еластичност по миењето на истите. Достапно во различни количини - Еластичната завој на Truevity Elastic е достапна во количини на пакувања од 2, 6, 12, 24 и 48. 48 пакет на еластична завој на Truevity Elastic Bandagag со брзо тркалање на завој. Ролерот EZ Roller Bandage е исто така достапен за купување одделно и со која било друга количина пакувања на обвивките за завој. Набавката вклучува : (1) ролери за завој EZ Roller. Повеќенаменска еластична обвивка за завој - Truevity Elastic Bandage Wrap е повеќенаменска обвивка за завој, изработена од премиум памук што служи како големо решение за обвивки на телото во спа -третмани, бременост и постпартална поддршка и ја олеснува болката и болката. Еластични завои со прицврстувач на кука и јамка- Овие еластични обвивки за завој се долги 6 x 15 стапки и имаат прицврстувач за кука и јамка што ви овозможува безбедно затворање на завиткување кога ја нанесувате на раката, нозете, стапалото или телото. Премиум памукот го прави еластичниот завој завиткан и удобен за носење и ви овозможува цврсто да го завиткате без да предизвикате болка или непријатност. Издржливо и еднократно завојување на завој - Еластичната завој на Truevity еластичното завој е и за перење и еднократно, со што ова е ефикасно решение за вашиот третман. Премиум памукот што се користи во овие обвивки за завој помага при одржување на нејзината еластичност по миењето на истите. Достапно во различни количини - Еластичната завој на Truevity Elastic е достапна во количини на пакувања од 2, 6, 12, 24 и 48. 48 пакет на еластична завој на Truevity Elastic Bandagag со брзо тркалање на завој. Ролерот EZ Roller Bandage е исто така достапен за купување одделно и со која било друга количина пакувања на обвивките за завој. Набавката вклучува : (1) ролери за завој EZ Roller. Еластичната завој на Truevity еластична завој е повеќенаменска обвивка за завој, изработена од премиум памук што служи како одлично решение за многу различни видови на употреба како обвивки на телото во спа -третмани, бременост и поддршка за постпартална и олеснување на болката и болката за кој било дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот дел од вашиот тело.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката