.

.

Zjhyxyh 3D пламен овла овластувач ноќно светло симулација на пламен есенцијален дифузор за масло за декорација на ароматерапија во спална соба 225 мл

Zjhyxyh 3D пламен овла овластувач ноќно светло симулација на пламен есенцијален дифузор за масло за декорација на ароматерапија

Оценка на стоката:

DEN 5384.96
Достапност
Производот е достапен

Симулирајте ги ефектите на осветлување на пламен; осветленоста на две светла на пламен може да се прилагоди ; Функција за осветлување : Кратко притиснете го копчето за прекинувач за светло за да го вклучите осветлувањето на атмосферата на пламенот; Повторно долг печат, осветлувањето на осветлувањето на атмосферата на пламенот ќе се зголеми за 30%; повторно краток печат; Исклучете го осветлувањето на атмосферата на пламенот. Резервоарот за вода PP материјал може да се додаде со есенцијални масла за ароматерапија и атомизација ;. Функција на ароматерапија : Додадете вода во резервоарот за вода (не може да ја надмине линијата на нивото на водата), додадете соодветна количина на есенцијално масло, кратко притиснете го копчето за атомизација за да започнете со ароматерапија атомизација; Краток печат повторно за да се запре работата на атомизацијата. Вграден паметен чип; недостиг на вода и заштита на прекин на електрична енергија; Функција за заштита : Вграден чип за заштита на недостиг на вода, тој автоматски ќе престане да работи по откривање на вода; Симулирајте ги ефектите на осветлување на пламен; осветленоста на две светла на пламен може да се прилагоди; Функција за осветлување : Кратко притиснете го копчето за прекинувач на светлината за да го вклучите осветлувањето на атмосферата на пламенот; Повторно долг печат, осветлувањето на осветлувањето на атмосферата на пламенот ќе се зголеми за 30%; повторно краток печат; Исклучете го осветлувањето на атмосферата на пламенот.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката