.

.

Goodyear Belts 57451 Fead Murley

Goodyear Belts 57451 Fead Murley

Оценка на стоката:

DEN 0.67
Достапност
Производот е достапен

Goodyear Belts Tensioner и Pumpley Product Line е дизајнирана да обезбеди целосна поддршка за погонот на ременот на моторот Запечатени лежишта со топка за долготрајни перформанси. Одржува мазно, патување без вибрации. Моторите со висока километража имаат тенденција да ја изгубат ефикасноста од носените топка, неправилна напнатост и погрешно поставување. За да се обезбедат соодветна изведба на погонот на ременот, инсталирајте затегнувач и макари на Goodyear Belts; Ги исполнува или ги надминува спецификациите на OEM. Моторите со висока километража имаат тенденција да ја изгубат ефикасноста од носените топка, неправилна напнатост и погрешно поставување. Goodyear Belts Tensioner и Pumpley Product Line е дизајнирана да обезбеди целосна поддршка за погонот на ременот на моторот. За да се обезбедат соодветна изведба на погонот на ременот, инсталирајте затегнувач и макари на Goodyear Belts; Ги исполнува или ги надминува спецификациите на OEM.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката