.

.

Taidecent линеарен потенциометар Линеарен преобразник на преносот на преносот на конверторот на напон 0-5K оми на 0-5V 0-10V

Taidecent линеарен потенциометар Линеарен преобразник на преносот на преносот на конверторот на напон 0-5K оми на 0-5V 0-10V

Оценка на стоката:

DEN 394.88
Достапност
Производот е достапен

Излезен напон : 0 Отпорност на влез : 0-5000 ом. Работен напон : 9 V ~ 24 V. Излезен режим : S2 подлога на таблата на колото : Отворено коло (излез 0.00 V ~ 5,00 V); Краток спој (излез 0.00 V), стандардното е отворено коло. Опсег на апликација : потенциометар, отпорност на напонски сигнал; Далечинска опрема за стекнување и контрола на податоци. Излезен напон : 0. Отпорност на влез : 0-5000 ом. Работен напон : 9 V ~ 24 V. Излезен режим : S2 подлога на таблата на колото : Отворено коло (излез 0.00 V ~ 5,00 V); Краток спој (излез 0.00 V), стандардното е отворено коло. Опсег на апликација : потенциометар, отпорност на напонски сигнал; Далечинска опрема за стекнување и контрола на податоци. 24 V : Позитивно пристаниште за напојување (9 V ~ 24 V). G : Интерфејс за напојување. Во : Интерфејс за влез на отпор (0 ~ 5000 оми). G : Интерфејс за напојување. OUT : Излезен интерфејс на сигнал (0. G : Интерфејс за напојување.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката