.

.

Tsubaki - 35B36 - Sprocket: 36 заби, 1/2 во Bore Dia, 4,51 во надворешна диа, редови со еден ланец, јаглероден челик

Tsubaki - 35B36 - Sprocket: 36 заби, 1/2 во Bore Dia, 4,51 во надворешна диа, редови со еден ланец, јаглероден челик

Оценка на стоката:

DEN 2.00
Достапност
Производот е достапен

Синџир за ланци на индустријата со големина 35 Терен за ланци на индустријата 3/8 во број на заби - Sprockets 36 обична Синџир за ланци на индустријата со големина 35 Терен за ланци на индустријата 3/8 во број на заби - Sprockets 36 обичен родиран диа. - Sprockets 1/2 во надворешна диа.51 Во единечен број на материјал за ланци редови - Sprockets Carbon Steel Max. ДОГОВОР - SPROCKETS 1 1/2 во Pitch Dia.303 во должина од типот Б преку ДОГОВОР 1.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката