.

.

Преносен звучник на HNKDD FM Radio Outdoor Bass Sounder+Bank Bank+Flashlight, Поддршка TF картичка, пенкало погон

Преносен звучник на HNKDD FM Radio Outdoor Bass Sounder+Bank Bank+Flashlight, Поддршка TF картичка, пенкало погон

Оценка на стоката:

DEN 2.67
Достапност
Производот е достапен

Гумена рачка пријателска со кожата со држач за електрода ABS, помодерна во споредба со традиционалниот звучник на отворено0, стабилна врска, повик без раце, чист квалитет на звукот како лице-до лице. 52мм*2 Единица за возач со целосен опсег, силен длабок бас, видете го ефектот на длабокиот бас еднаш вклучен. 5 Adopts брановидни уни-тело импулсител со ниска фреквенција, намалете ја бучавата од резонанца. Погласно, постабилно и динамично. Јасна височина и динамичен бас носи висока аудио репродукција, деликатно и вистинско акустично уживање. Гумена рачка пријателска со кожата со држач за електрода ABS, помодерна во споредба со традиционалниот звучник на отворено.0, стабилна врска, повик без раце, чист квалитет на звукот како лице-до лице. 52мм*2 Единица за возач со целосен опсег, силен длабок бас, видете го ефектот на длабокиот бас еднаш вклучен. 5 Adopts брановидни уни-тело импулсител со ниска фреквенција, намалете ја бучавата од резонанца. Погласно, постабилно и динамично. Јасна височина и динамичен бас носи висока аудио репродукција, деликатно и вистинско акустично уживање. Гумена рачка пријателска со кожата со држач за електрода ABS, помодерна во споредба со традиционалниот звучник на отворено.

Декларирани спецификации

version:
5.0
Speaker:
4Ω5W
Transmission distance:
about 10m
Frequency response:
20Hz-20KHz
Signal to noise ratio:
≥85dB
Working voltage:
3.7V
Distortion:

Комплементите на стоката