.

.

Gruni 10pcs SK13D07 прекинувач за менување 4pin 1p3t рачка со висок 4мм терен 2.0мм десен агол СВЕТСКИ СВЕТИ SK13D07VG4

Gruni 10pcs SK13D07 прекинувач за менување 4pin 1p3t рачка со висок 4мм терен 2.0мм десен агол СВЕТСКИ СВЕТИ SK13D07VG4

Оценка на стоката:

DEN 353.92
Достапност
Производот е достапен

Индустриски прекинувачи / микро прекинувачи Индустриски прекинувачи / микро прекинувачи. Индустриски прекинувачи / микро прекинувачи10pcs SK13 D07 прекинувач за менување 4pin 1p3t рачка Висока 4мм теренот 2.0мм десен агол Слајд прекинувачи SK13 D07 VG4.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката