.

.

BlackMagic Design Ultimatte 12 HD Напредно време на компонирање во реално време

BlackMagic Design Ultimatte 12 HD Напредно време на компонирање во реално време

Оценка на стоката:

DEN 14320.00
Достапност
Производот е достапен

Влезови на видео SDI - 5 излезни излези со видео SDI - 4. Излези за видео јамка SDI - 1 (вратена SD или HD камера FG). СДИ стапки - 270 MB, 1,5g, 3g. Вграден во 2,2 инчен приказ на боја за името на уредот, преглед на видео, видео стандардни аудио мерачи, статус и менија. Влезови на видео SDI - 5. излезни излези со видео SDI - 4. Излези за видео јамка SDI - 1 (вратена SD или HD камера FG). СДИ стапки - 270 MB, 1,5g, 3g. Вграден во 2,2 инчен приказ на боја за името на уредот, преглед на видео, видео стандардни аудио мерачи, статус и менија. Ultimatte 12 HD е напреден процесор за компонирање во реално време дизајниран за клучеви за видео во живо со видео за емитување на следната генерација, виртуелни комплети и многу повеќе. Ultimatte 12 HD има нови алгоритми и наука во боја, неверојатно ракување со работ и раздвојување на бојата, неверојатна верност на бојата и подобро сузбивање на истурање од кога било досега. Дизајнот со високи перформанси 3 G-SDI ви дава моќ да работите во HD со обработка на под-пиксели за неверојатна слика.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката