.

.

Ко-коаксијални кабелски конектори на G-Plug 75ft RG6 сет-брз интернет, широкопојасен и дигитален ТВ-аероал, сателитски кабел-продолжение на двојна гума О-прстен и компрес

Ко-коаксијални кабелски конектори на G-Plug 75ft RG6 сет-брз интернет, широкопојасен и дигитален ТВ-аероал, сателитски кабел-продолжение на двојна

Оценка на стоката:

DEN 3.33
Достапност
Производот е достапен

За разлика од другите коаксови конектори кои ви даваат слабо сигнал и неконзистентна врска, стандардниот Shield Shield RG6 G-Plug 75 Ohm обезбедува цврста, сигурна врска и ефикасно го проширува вашиот сигнал Фрустриран со нискиот квалитет на другите коаксијални кабли кои кршат и престануваат да функционираат по само неколку недели-или уште полошо, немојте да работите од добивањето и да се распаѓате кога за прв пат ќе ги поврзете?. Вашиот комплетен комплет за коаксијална врска. Нашиот сет на коаксијален кабелски конектор со врвен квалитет вклучува сè што ви треба за брза, стабилна врска : 75 Ohm RG6 стандарден кабел за штит, конектори за компресија на месинг (позлатени со никел), водоотпорна и заразена двојна гума О-прстен за двојна гума за и за внатрешна и надворешна употреба , ПВЦ-јакна без олово и лесен рота. Нашето ветување на клиентите : Во G-Plug, ние сме посветени на апсолутното задоволство на нашите клиенти. Ако од која било причина не сте воодушевени од вашиот кабел за проширување на Интернет и ТВ во рок од 30 дена од купувањето, едноставно контактирајте со нас директно за да го вратите вашиот сет за конектор за компресија на коаксијален кабел, и ние ќе го вратиме вашиот F конектор во Coax Cable Plaction во Целосно. Во G-Plug, ние сме посветени на инженерство на врвни кабли и конектори со врвна функционалност. Основана од група страствени, иновативни експерти за електроника во Велика Британија. За разлика од другите коаксови конектори кои ви даваат слабо сигнал и неконзистентна врска, стандардниот Shield Shield RG6 G-Plug 75 Ohm обезбедува цврста, сигурна врска и ефикасно го проширува вашиот сигнал. Фрустриран со нискиот квалитет на другите коаксијални кабли кои кршат и престануваат да функционираат по само неколку недели-или уште полошо, немојте да работите од добивањето и да се распаѓате кога за прв пат ќе ги поврзете?.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката