.

.

Dialight 568-0701-111F 568 серија црвена/зелена 3 мм 60 ° 10/4,7 MCD 2.1/2 V Индикатор за LED коло-5 ставка

Dialight 568-0701-111F 568 серија црвена/зелена 3 мм 60 ° 10/4,7 MCD 2.1/2 V Индикатор за LED коло-5 ставка

Оценка на стоката:

DEN 2.00
Достапност
Производот е достапен

Број на облици : 8 Напредно напојување : 2. Forward Current : 10 m A / 10 m A. ИнтендитТип : 10 MCD / 4,7 MCD. Гледање Ангел : 60 ° бранова должина : 635 nm / 565 nm; Powerrating : 100 MW / 100 MW; Operative Tem Prange : -55 до +100 ° C; Storagetemperaturerange : -55 до +100 ° C; Димензија : Ø 3 мм; Боја : црвена / зелена; Lenstype : дифузен ;. Број на облици : 8. Напредно напојување : 2. Forward Current : 10 m A / 10 m A. ИнтендитТип : 10 MCD / 4,7 MCD. Гледање Ангел : 60 ° бранова должина : 635 nm / 565 nm; Powerrating : 100 MW / 100 MW; Operative Tem Prange : -55 до +100 ° C; Storagetemperaturerange : -55 до +100 ° C; Димензија : Ø 3 мм; Боја : црвена / зелена; Lenstype : дифузен ;. 568 Серија црвена/зелена 3 мм 60 ° 10/4.1/2 V Индикатор за предводена табла ***** За повеќе информации, Погледнете во листот за спецификации лоциран во делот „Преземања“ под сликата *****.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката