.

.

Адаптер за исправен автомобил 9VDC Компатибилен со GPX DVD плеер PD1053R PD7711 PD7719 B/W PD930 PD932 B/U R PDL805 B/U PDL805W BD707B IP908B PD701W PD711B PD7301T PD808080808081805W BD707B IP908B PD701W PD711B PD7301T PD808080808081805W BD707B IP908B PD7

Адаптер за исправен автомобил 9VDC Компатибилен со GPX DVD плеер PD1053R PD7711 PD7719 B/W PD930 PD932 B/U R PDL805 B/U PDL805W BD707B

Оценка на стоката:

DEN 111.84
Достапност
Производот е достапен

Тестирани единици Во одлична работна состојба. Подреденост 30 дена гаранција за враќање на парите. 1 целосна гаранција за услуга. Подреден автомобил 9 V DC адаптер компатибилен со GPX DVD Player PD1053 B/U PD1053 R PD1053 W PD7711 B PD7711 W PD7719 B/W PD930 B/U R PD930 W PD932 B/U R PD932 W PDL8055 B/U PDL807 B BD707 B IP930 W PD930 W PD932 B/U R PD932 W PDL8055 B/U PDL807 B BD707 B IP930 W PD930 W PD932 B/U R PD932 W PDL8055 B/U PDL807 B BD707 B IP930 W PD930 W PD932 B/U R PD932 W PDL8055 B/U PDL805 1 W PD711 B PD730 PD808 PD808 B PD808 BU PD808 P PD808 R PD818 PD7711 B PD901 W PD931 PD951 BU PD951 R PD7709 B PD7719 B Автоматско возило со возило RV Цигари Полнеч за напојување кабел за кабел за кабел. Тестирани единици. Во одлична работна состојба. Подреденост 30 дена гаранција за враќање на парите. 1 целосна гаранција за услуга. Подреден автомобил 9 V DC адаптер компатибилен со GPX DVD Player PD1053 B/U PD1053 R PD1053 W PD7711 B PD7711 W PD7719 B/W PD930 B/U R PD930 W PD932 B/U R PD932 W PDL8055 B/U PDL807 B BD707 B IP930 W PD930 W PD932 B/U R PD932 W PDL8055 B/U PDL807 B BD707 B IP930 W PD930 W PD932 B/U R PD932 W PDL8055 B/U PDL807 B BD707 B IP930 W PD930 W PD932 B/U R PD932 W PDL8055 B/U PDL805 1 W PD711 B PD730 PD808 PD808 B PD808 BU PD808 P PD808 R PD818 PD7711 B PD901 W PD931 PD951 BU PD951 R PD7709 B PD7719 B Автоматско возило со возило RV Цигари Полнеч за напојување кабел за кабел за кабел.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката