.

.

LMMDDP Мал звучник Преносни звучници Бас стерео звучник на отворено звук кутија за звук

LMMDDP Мал звучник Преносни звучници Бас стерео звучник на отворено звук кутија за звук

Оценка на стоката:

DEN 3.00
Достапност
Производот е достапен

50 има голема брзина, стабилност и силна способност за анти-мешање. IP5 водоотпорен и целосно запечатен дизајн не се плаши од дожд. HIFI оригинален квалитет на звукот 6 D шокантни звучни ефекти. Звучник со целосен опсег со целосен тон 4 Q5 W, силна продорен моќност, звучен ефект е повеќе шокантен. Кога ќе се исклучи поврзаноста на вградениот микрофон за намалување на бучавата со висока дефиниција, музиката автоматски ќе биде паузирана за да одговори на повикот, а звучникот ќе биде разговорен со глас.0 има голема брзина, стабилност и силна способност за анти-мешање. IP5 водоотпорен и целосно запечатен дизајн не се плаши од дожд. HIFI оригинален квалитет на звукот 6 D шокантни звучни ефекти. Звучник со целосен опсег со целосен тон 4 Q5 W, силна продорен моќност, звучен ефект е повеќе шокантен. Кога ќе се исклучи поврзаноста на вградениот микрофон за намалување на бучавата со висока дефиниција, музиката автоматски ќе биде паузирана за да одговори на повикот, а звучникот ќе биде разговорен со глас.0 има голема брзина, стабилност и силна способност за анти-мешање. повеќе шокантно. Кога е исклучена поврзаноста на вградениот микрофон за намалување на бучавата со висока дефиниција, музиката автоматски ќе биде паузирана за да одговори на повикот, а звучникот ќе биде разрешен.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката