.

.

Изворите на компресија се погодни за повеќето поправени јас компресиран долг пролетен притисок со долг пролетен дијаметар на жицата 0,8мм, надворешен дијаметар 5-14м

Изворите на компресија се погодни за повеќето поправени јас компресиран долг пролетен притисок со долг пролетен дијаметар на жицата 0,8мм,

Оценка на стоката:

DEN 0.67
Достапност
Производот е достапен

Има силна антиоксидација, анти-киселина, способност за антикорозија, лесна за складирање и употреба Материјал на производот : 65мн. Површински третман : нетретиран. Големина : Дијаметар на жица (0,8мм), надворешен дијаметар (5-14мм), должина (300мм). Секоја пролет е внимателно дизајнирана за да обезбеди највисок квалитет, мерач и калеми за најбезбедни, најсилни и најотпорни извори. Име на производи : Компресија Долг пролетен производ Материјал : (5-14мм), должина (300мм) Количина : 1features : Пролетта на компресија е направена од 65мн пролетен челик. Отпорност на корозија, отпорност, висока јачина, висока издржливост и без деформација. Големина на форма : Дијаметар на жица* Надворешен дијаметар* Должина на Пример : 1.0* 5* 15мм (дијаметар на жица : 1.0мм* Должина : 5мм* Надворешен дијаметар : 15мм).

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката