.

.

Лобој компатибилен со Xiaomi G1 MJSTG1 MOP Поддршка за резервоарот за вода за поддршка на резервоарот за вода Заменете ги додатоците на собранието на влажни мопови

Лобој компатибилен со Xiaomi G1 MJSTG1 MOP Поддршка за резервоарот за вода за поддршка на резервоарот за вода Заменете ги додатоците на

Оценка на стоката:

DEN 3.00
Достапност
Производот е достапен

Компатибилен со чистач на вакуум на робот Xiaomi G1 MJSTG1 ❉ Помогнете му на вашиот правосмукалка да се задржи во најдобрата работна состојба. ❉ Замената на добрите делови може ефикасно да ги намали вашите трошоци за делови за замена. ❉ Внимателниот дизајн и строгиот избор на материјали ја прават вашата правосмукалка по траење. ❉ Лесна инсталација, постабилни перформанси и без напор чистење, за да можете лесно да се чистите секој ден. Компатибилен со чистач на вакуум на робот Xiaomi G1 MJSTG1. ❉ Помогнете му на вашиот правосмукалка да се задржи во најдобрата работна состојба. ❉ Замената на добрите делови може ефикасно да ги намали вашите трошоци за делови за замена. ❉ Внимателниот дизајн и строгиот избор на материјали ја прават вашата правосмукалка по траење. ❉ Лесна инсталација, постабилни перформанси и без напор чистење, за да можете лесно да се чистите секој ден. Добредојдовте во нашата продавница продавница се занимава со делови за правосмукалка и додатоци што обично се консумираат. Нашиот квалитет е сигурен, нашите модели се комплетни, а тие добро се совпаѓаат со опрема за правосмукалка.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката