.

.

1 парчиња Хачер Ракчиња Црна Саламура Резервоар За Јајца Инкубатор Опрема За Рибни Цевки Инкубациски Пластичен Комплет За Мрестилишта Аквариум

1 парчиња Хачер Ракчиња Црна Саламура Резервоар За Јајца Инкубатор Опрема За Рибни Цевки Инкубациски Пластичен Комплет За Мрестилишта Аквариум

Оценка на стоката:

DEN 251.36
Достапност
Производот е достапен

ЈАЈЦА УСТА РАЗМИСЛУВАЊЕ Ставете ги јајцата Во свежа вода ( достапна минерална вода ) и натопете 30 - 60 минути за да дозволите дехидрираните јајца да апсорбираат вода Потоа префрлете ги во вештачка морска вода со соленост од 3 проценти за шрафирање. Морската сол се препорачува за вештачка морска вода. САЛАМУРА РАКЧИЊА ЈАЈЦА ИНКУБАТОР воздушната пумпа е поврзана со влезот на воздухот на дното на инкубаторот, а волуменот на воздухот е прилагоден на соодветна големина. Температурата е 28~ 30€. АРТЕМИЈА ЈАЈЦА МРЕСТИЛИШТЕ Кога ракчињата тонат на дното на лушпата и плови, ларвите на ракчиња може да се соберат од оригиналниот влез на воздух на дното на инкубаторот, тогаш ларвите може да се хранат. РИБА ЈАЈЦЕ ИНКУБАТОР воздушната пумпа е поврзана со влезот на воздухот на дното на инкубаторот, а волуменот на воздухот е прилагоден на соодветна големина. Температурата е 28~ 30€. РИБА РЕЗЕРВОАРОТ ИНКУБАТОРИ Откако ќе се изведат јајцата, престанете да пумпате и оставете да отстои околу 10~ 15 минути. Кога ракчињата тонат до дното на лушпата и плови, ларвите на ракчиња може да се соберат од оригиналниот влез на воздух ( прилагодување на воздухот ) на дното на инкубаторот, а потоа ларвите може да се хранат. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на инкубаторот-Материјал : Пластика. - Ставете 3~ 5гр јајца од ракчиња. По околу 36~ 48 часа за успешно изведување ( во зависност од температурата на инкубација и квалитетот на јајцата од ракчиња ). - Големина : Прибл. - Забелешка : инкубацијата на јајца од ракчиња е многу погодена температура, клима и други фактори на животната средина. предложено е прво да се користат мал број јајца за пробна инкубација. - Ставете ги јајцата во свежа вода ( достапна минерална вода) и натопете 30 - 60 минути за да дозволите дехидрираните јајца да апсорбираат вода. Потоа префрлете ги во вештачка морска вода со соленост од 3 проценти за шрафирање.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката