.

.

Airfix Vintage Classics Hawker Siddeley Harrier GR I 1:24 RAF Воен авијација Пластичен модел комплет A18001V

Airfix Vintage Classics Hawker Siddeley Harrier GR I 1:24 RAF Воен авијација Пластичен модел комплет A18001V

Оценка на стоката:

DEN 1965.76
Достапност
Производот е достапен

Air Fix е најстариот производител на пластични комплети во Велика Британија, и произведува комплети за масовниот пазар од 1952 година Air Fix произведува широк спектар на комплети насочени кон сите типови модели на скала со субјекти како што се; Воени авиони, бродови, простор, автомобили, диорами и воени возила. Уживајте во носталгијата со заживување на овој класичен пластичен модел. Во кутиите се наоѓаат оригинални слики од импресивен спектар на уметници. Од раните 50 -ти години на минатиот век, Air Fix произведе стотици фантастични модели, во многу различни категории и поголемиот дел од овие алатки сè уште постојат, а користењето на овие алатки е како се прават гроздобер класиците. Примарна шема : Хаукер Сидели Хариер Гр.1 (ѓ) ескадрила, кралски воздухопловни сили Витернинг, Англија, 1973 година. Секундарна шема : Хаукер Сидели АВ-8А Хариер ВМА-513 'Летечки кошмари, во Соединетите Држави поморски корпус, Мас Беуфорт, Мас Беуфорт (Мерит Филд), Јужна Каролина, Соединетите Американски Држави, 1973. Ниво на вештина : 4. Димензии на завршениот комплет : Должина 57,9 см x Ширина 32,1 см x Висина 14,3 см. Вкупно парчиња : 295. одличен комплет за пластичен модел за напреден моделер. Потребно е сликарство и склопување. Боите и лепак треба да се купат одделно. Хумброл боите потребни за да се завршат живите, се наведени на надворешната страна од кутијата. Air Fix е најстариот производител на пластични комплети во Велика Британија, и произведува комплети за масовниот пазар од 1952 година. Air Fix произведува широк спектар на комплети насочени кон сите типови модели на скала со субјекти како што се; Воени авиони, бродови, простор, автомобили, диорами и воени возила. Уживајте во носталгијата со заживување на овој класичен пластичен модел. Во кутиите се наоѓаат оригинални слики од импресивен спектар на уметници. Од раните 50 -ти години на минатиот век, Air Fix произведе стотици фантастични модели, во многу различни категории и поголемиот дел од овие алатки сè уште постојат, а користењето на овие алатки е како се прават гроздобер класиците. Примарна шема : Хаукер Сидели Хариер Гр.1 (ѓ) ескадрила, кралски воздухопловни сили Витернинг, Англија, 1973 година.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката