.

.

youeeetoo banana pi bpi-cm4, Raspberry Pi CM компатибилен, Amlogic A311d Quad Core Cortex-A73, 4G LPDDR4 16G EMMC на одборот WiFi5, Minipcie 26pin Run Android Armbian Linux

youeeetoo banana pi bpi-cm4, Raspberry Pi CM компатибилен, Amlogic A311d Quad Core Cortex-A73, 4G LPDDR4 16G EMMC на одборот WiFi5, Minipcie

Оценка на стоката:

DEN 2194.72
Достапност
Производот е достапен

BPI-CM4 Amlogic засновано на A311 D Quad Core Core Cortex-A73 и CPU Cortex-A53 CPU на двојна јадро, ARM G52 MP4 (6 EE) GPU; NPU за АИ : Следна генерација, апликации за длабоко-соседско-мрежно работење, на 5,0 врвови; 4 GB LPDDR4 RAM меморија; 16 GB EMMC блиц (MAX 128 G) [Неколку некомпатибилни компатибилни] BPI-CM4 е компјутерски модул со Amlogic A311 D, иста големина како Maspberry Pi CM4 модул, тој исто така ги има истите пинови за поврзување, што значи дека треба да работи со носачи табли дизајнирани за Raspberry PI CM4 за A311 D чип Пин ограничен. Само поддржувајте 1 HDMI, 1 CSI и 1 DSI, Raspberry PI поддршка 2 HDMI, 2 CSI и 2 DSI, други е Pin2pin. Можете да користите малина PI CM4 Baseboard. BPI-CM4 ја обезбедува таблата за превозникот за BPI-CM4 IO, што може да се користи со таблата за превозникот за да се заврши развојот на основната табла. Исто така, ја поддржува Универзалната табла за проширување на модулот Raspberry Pi CM4, која може да ја замени Raspberry Pi CM4 до одреден степен. Системот го поддржува Ubuntu 20.04 Mate and Server, Armbian 23. Може да изградите свој CM4 .и прегледи : http (и) : //github.com/geerlingguy/sbc-reviews/issues/11. [Вики] http (и) : //wiki.org/banana_pi_bpi-cm4#system_image; Секое прашање кликнете на "You Yeetoo Tech" за да поставите или испратите пошта AM2atyouyeetoo. BPI-CM4 Amlogic засновано на A311 D Quad Core Core Cortex-A73 и CPU Cortex-A53 CPU на двојна јадро, ARM G52 MP4 (6 EE) GPU; NPU за АИ : Следна генерација, апликации за длабоко-соседско-мрежно работење, на 5,0 врвови; 4 GB LPDDR4 RAM меморија; 16 GB EMMC блиц (MAX 128 G). [Неколку некомпатибилни компатибилни] BPI-CM4 е компјутерски модул со Amlogic A311 D, иста големина како Maspberry Pi CM4 модул, тој исто така ги има истите пинови за поврзување, што значи дека треба да работи со носачи табли дизајнирани за Raspberry PI CM4 за A311 D чип Пин ограничен. Само поддржувајте 1 HDMI, 1 CSI и 1 DSI, Raspberry PI поддршка 2 HDMI, 2 CSI и 2 DSI, други е Pin2pin. Можете да користите малина PI CM4 Baseboard. BPI-CM4 ја обезбедува таблата за превозникот за BPI-CM4 IO, што може да се користи со таблата за превозникот за да се заврши развојот на основната табла. Исто така, ја поддржува Универзалната табла за проширување на модулот Raspberry Pi CM4, која може да ја замени Raspberry Pi CM4 до одреден степен.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката