.

.

Сол модел MM336 1/35 Втората светска војна Мала комплет за смола на возачот на 4WD

Сол модел MM336 1/35 Втората светска војна Мала комплет за смола на возачот на 4WD

Оценка на стоката:

DEN 2.33
Достапност
Производот е достапен

Комплет за смола за кој се потребни лепила за склопување и сликање, алатки, бои, итн, Се продава одделно. 1/35 Скала Необјавен комплет за склопување на смола. Го рекреира возачот на американската армија. Резервната глава е вклучена со очилата за кациги М1, а другата е онаа што се носи под шлем за танкер. Направено од смола. Комплет за смола за кој се потребни лепила за склопување и сликање, алатки, бои, итн., Се продава одделно. 1/35 Скала Необјавен комплет за склопување на смола. Го рекреира возачот на американската армија. Резервната глава е вклучена со очилата за кациги М1, а другата е онаа што се носи под шлем за танкер. Направено од смола. Вовед во производот : Сол модел 1/35 Втората светска војна Армијата Мал комплет за смола на возачот на 4 WD, овој мал 4 WD автомобил „epип“ е сигурен дека ќе го избере оружјето што Америка го освои во Втората светска војна. Малите камиони не биле во можност да транспортираат стоки и да преместуваат персонал, како и конструктивната линија и напаѓачките непријатели. Ова е репродукција на 1/35 скала на возачот на американската армија, кој беше на мисијата.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката