.

.

CO2 ласерски секач Фокус Фокуски леќи CO2 F-Theta Scan леќи Полето на полето 10.6um DIA.48mm Тема M85X1 110x110mm fl.100-592mm за делови за машина за означување на ласер CO2

CO2 ласерски секач Фокус Фокуски леќи CO2 F-Theta Scan леќи Полето на полето 10.6um DIA.48mm Тема M85X1 110x110mm fl.100-592mm

Оценка на стоката:

DEN 0.67
Достапност
Производот е достапен

Карактеристики : Огледалото на рефлекторот на бакар CU со добри карактеристики на оптика е широко користено за машината за ласерска грамара CO2 Рефлектор на диелектричен филм е ново вкупно рефлексија огледало со единечен кристал како подлога и диелектрична облога. Материјал на него за да го одрази ласерскиот зрак на CO2. Има предност на голема рефлективност. Тежина на светлина, отпорен на бришење и отпорен на оксидација и сл. Врвен процес на обложување : двострана цврста облога. Отпорност на бришење. Долг работен живот. Процес на висока прецизност : Одличен подлога. Прецизно исечување, полирање, процеси на мелење. Прилагодете се на повисоки работни температури. Висока пренесување : висококвалитетен материјал и исклучителна обвивка. Намалете ја загубата на ласер. Повисока работна ефикасност. Карактеристики : Огледалото на рефлекторот на бакар CU со добри карактеристики на оптика е широко користено за машината за ласерска грамара CO2. Рефлектор на диелектричен филм е ново вкупно рефлексија огледало со единечен кристал како подлога и диелектрична облога. Материјал на него за да го одрази ласерскиот зрак на CO2. Има предност на голема рефлективност. Тежина на светлина, отпорен на бришење и отпорен на оксидација и сл. Врвен процес на обложување : двострана цврста облога. Отпорност на бришење. Долг работен живот. Процес на висока прецизност : Одличен подлога. Прецизно исечување, полирање, процеси на мелење. Прилагодете се на повисоки работни температури. Висока пренесување : висококвалитетен материјал и исклучителна обвивка.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката