.

.

Кастер, без сопирачки

Кастер, без сопирачки

Оценка на стоката:

DEN 2628.80
Достапност
Производот е достапен

Ова е оригинален дел OEM (производител на оригинална опрема) Вулкан Харт има долгогодишно искуство во индустријата за комерцијални услуги за храна и обезбедува високо квалитетна опрема за кујна. Користете оригинални делови за OEM за безбедносна сигурност и перформанси. Земја на потекло : Соединетите држави. Ова е оригинален дел OEM (производител на оригинална опрема). Вулкан Харт има долгогодишно искуство во индустријата за комерцијални услуги за храна и обезбедува високо квалитетна опрема за кујна. Користете оригинални делови за OEM за безбедносна сигурност и перформанси. Земја на потекло : Соединетите држави. Вулкан Харт 00-819078 Кастер, без сопирачка S. Ова е оригинален дел за замена на OEM од Вулкан Харт.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката