.

.

Sp Scienceware 60600-0500, Дурац Плус Верификација Термометар

Sp Scienceware 60600-0500, Дурац Плус Верификација Термометар

Оценка на стоката:

DEN 1550.40
Достапност
Производот е достапен

Sp Scienceware, 60600-0500, Термометар ЗА Верификација DURAC Plus, -30/1 C за да се потврдат температурите на примерокот во Замрзнувачите Инкубатори и Печки со следливост на НИСТ. DAkk S и повеќето стандарди преку ILAC. Секоја ставка содржи индивидуални сериски броеви и Изјава За Точност што укажува на точност што може да се следи до нист*. Тестирани и калибрирани во нашата ексклузивна тројна акредитирана/регистрирана ИСО/ИЕЦ 17025 : 2005. А2ла акредитирана лабораторија против опрема чија калибрација може да се следи ДО НИСТ. Идеален за хемиска индустрија, петрохемија, фармацевтски, медицински, козметички, производители на хемикалии, универзитет, млекарници, пиварници, дестилатори, пивски визби, куќа за ладење, топли куќи, научни институти, банки за крв, производители на опрема за ладење/замрзнувач/инкубатор/рерна и производители на лабораториска опрема.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката