.

.

Контролер на диџеј со двокана на Роланд со два канали, четири-палуба

Контролер на диџеј со двокана на Роланд со два канали, четири-палуба

Оценка на стоката:

DEN 4464.00
Достапност
Производот е достапен

Два канали и палуба Изберете до четири палуби Големи, ниско-латентно пластери оптимизирани за гребење. Осум посветени контроли на подлогата за Серат DJ Pro со топол знак, ролна, лизгачка, современа, шема и режими на мостра. Вградените, целосно уредливи комплети за тапани од легендарниот TR-909, TR-808, TR-707 и TR-606, реализирани со напредна технологија ACB (Analog Circuit Saving). ТР комплетите содржат осум звуци - бас тапан, тапан за замка, затворена капа, отворена капа, том, раб, плескање и возење - што може да се игра на влошките за изведба и да се активира од секвенторот. Обликувани контурирани тапани звуци и примероци од серит во реално време со ниво, напад, распаѓање и мелодија. Класичен секвенсер од 16 чекори што може да предизвика или звуци на тапани TRS или сериски примерок; Новите карактеристики вклучуваат Nudge (Tars-S), чекор-ролна и не-инструмент/примерок. Отклучува Serrate DJ Pro и доаѓа со лиценца за комплет за алатки Serrate (вклучува DJ DJ DJ, Serrate Flip и сите пакувања Serrate DJ Pro FX). Миксер може да се користи самостојно преку поврзување на мулти-играчи или грамофони со влезови на линијата и фоно; Подготвено е ажурирање на Serrate DS. Избалансираните излези XLR ви овозможуваат да се поврзете со професионален систем за PA; Излез плус одделни излези од 1/4-инчи и 1/8-инчи ви овозможуваат да ги следите вашите мешавини; Тековна ждрепка : 2.000 Ма; Телефони на излезна импеданса : 44 оми. Два канали и палуба Изберете до четири палуби. Големи, ниско-латентно пластери оптимизирани за гребење. Осум посветени контроли на подлогата за Серат DJ Pro со топол знак, ролна, лизгачка, современа, шема и режими на мостра. Вградените, целосно уредливи комплети за тапани од легендарниот TR-909, TR-808, TR-707 и TR-606, реализирани со напредна технологија ACB (Analog Circuit Saving). ТР комплетите содржат осум звуци - бас тапан, тапан за замка, затворена капа, отворена капа, том, раб, плескање и возење - што може да се игра на влошките за изведба и да се активира од секвенторот. Обликувани контурирани тапани звуци и примероци од серит во реално време со ниво, напад, распаѓање и мелодија. Класичен секвенсер од 16 чекори што може да предизвика или звуци на тапани TRS или сериски примерок; Новите карактеристики вклучуваат Nudge (Tars-S), чекор-ролна и не-инструмент/примерок. Отклучува Serrate DJ Pro и доаѓа со лиценца за комплет за алатки Serrate (вклучува DJ DJ DJ, Serrate Flip и сите пакувања Serrate DJ Pro FX).

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката