.

.

Banner Buzz Направете го тоа видливо суши што може да се повлече на банер за прилагодлив штанд - Вертикален знак на држач за настани во продавница во затворен простор со ?

Banner Buzz Направете го тоа видливо суши што може да се повлече на банер за прилагодлив штанд - Вертикален знак на држач за настани

Оценка на стоката:

DEN 2.00
Достапност
Производот е достапен

Застанувањето на банерот на банерот доаѓа со специјалитет за замена на графичкиот транспарент според свеста за пораките и со тоа ви дозволува слободно да се менувате преку листот и да кликнете уште еден, како што се бара Застанувањето на банерот на банерот доаѓа со специјалитет за замена на графичкиот транспарент според свеста за пораките и со тоа ви дозволува слободно да се менувате преку листот и да кликнете уште еден, како што се бара. Застанувањето на банерот на банерот доаѓа со специјалитет за замена на графичкиот транспарент според свеста за пораките и со тоа ви дозволува слободно да се менувате преку листот и да кликнете уште еден, како што се бара. Застанувањето на банерот на банерот доаѓа со специјалитет за замена на графичкиот транспарент според свеста за пораките и со тоа ви дозволува слободно да се менувате преку листот и да кликнете уште еден, како што се бара. Застанувањето на банерот на банерот доаѓа со специјалитет за замена на графичкиот транспарент според свеста за пораките и со тоа ви дозволува слободно да се менувате преку листот и да кликнете уште еден, како што се бара. Нашите претходно дизајнирани штандови за банер на тркала се една од трајните опсези на алатки за прикажување што можат да се прикажат и во затворено и на отворено. Штандот на транспарентот е изработен од здрав алуминиум што дополнително опфаќа прилагодување на пролетната напнатост и усогласување, а 3-парчињата банџи-столб со дебелина од 15мм и 1мм гарантира постабилни резултати. Графичкиот материјал или транспарентот е изведен од ПП (полипропилен) со дебелина од 280 микрони за да се донесе најголема еластичност на производот. Така се избегнува каква било ситуација банерот да се оштети дури и по континуираната употреба. Излезениот банер за тркалање се покажа како еден од трајните и економични производи бидејќи штандовите за банер можат да се користат за потенцијални настани или цели на прикажување на отворено. Банерот или графичкиот лист доаѓа одвоено и може да се одвои доколку не се бара понатаму. Застанувањето на банерот на банерот доаѓа со специјалитет за замена на графичкиот транспарент според свеста за пораките и со тоа ви дозволува слободно да се менувате преку листот и да кликнете уште еден, како што се бара. Застанувањето на банерот на банерот доаѓа со специјалитет за замена на графичкиот транспарент според свеста за пораките и со тоа ви дозволува слободно да се менувате преку листот и да кликнете уште еден, како што се бара. Застанувањето на банерот на банерот доаѓа со специјалитет за замена на графичкиот транспарент според свеста за пораките и со тоа ви дозволува слободно да се менувате преку листот и да кликнете уште еден, како што се бара. Застанувањето на банерот на банерот доаѓа со специјалитет за замена на графичкиот транспарент според свеста за пораките и со тоа ви дозволува слободно да се менувате преку листот и да кликнете уште еден, како што се бара. Застанувањето на банерот на банерот доаѓа со специјалитет за замена на графичкиот транспарент според свеста за пораките и со тоа ви дозволува слободно да се менувате преку листот и да кликнете уште еден, како што се бара. Нашите претходно дизајнирани штандови за банер на тркала се една од трајните опсези на алатки за прикажување што можат да се прикажат и во затворено и на отворено. Штандот на транспарентот е изработен од здрав алуминиум што дополнително опфаќа прилагодување на пролетната напнатост и усогласување, а 3-парчињата банџи-столб со дебелина од 15мм и 1мм гарантира постабилни резултати.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката